EnglishNederlands

GROOOT de Kinderwinkel
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam grooot de kinderwinkel
 • winkelen rotterdam grooot de kinderwinkel
  Assortiment
  In deze winkel vind je hoofdzakelijk kinderkleding, maar ze verkopen ook accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden en ze hebben een kleine collectie cadeauartikelen en sieraden.

  Kenmerken
  GROOOT de kinderwinkel heeft kleding voor stoere jongens en hippe meiden van 2 t/m 12 jaar van een groot aantal toonaangevende merken. Door het ruime merkenaanbod, dat niet alleen breed is in aantallen, maar ook in verschillende stijlen en prijsklassen, is het mogelijk verrassende combinaties te maken.

  Sfeer
  Het interieur van de winkel is heel bijzonder. Er staan hoge rekken die doen denken aan turntoestellen, er is een paarse houten achterwand, een grote oranje balie en dito lampen. Dit zorgt samen voor een moderne, stoere en gezellige uitstraling. Er is veel te kijken en te kiezen en ze helpen en adviseren graag en bieden je ook een drankje aan.

  Bijzonderheden
  Het is een zusterwinkel van het naastgelegen Klein Beginnen.

  Merken
  BelleRose, Simple Kids, American Outfitters, Imps & Elfs, Bengh, Boriz, CKS, RAGS, RFG, Eager Beaver, Claesens, Tumble & Dry, Finger in the Nose, Kik Kid, Kids Case, Petit Louie, Vingino, Retour, No-NO, IKKS, Noa Noa, Dou Dou, Koeka, Protest, Reef, Havaianas, All Star, Dico, Scotch&Soda, Kitsch Kitchen etc.