EnglishNederlands

Net & Mia
Zutphen, Centrum

 • winkelen zutphen net en mia
 • winkelen zutphen net en mia
 • winkelen zutphen net en mia
 • winkelen zutphen net en mia
 • winkelen zutphen net en mia
  Assortiment
  Deze damesmodewinkel wil een totaalconcept bieden aan elke vrouw die bij hen in de winkel komt. Het liefst zien zij dat een klant in een fijne outfit naar haar werk gaat en zich in dezelfde outfit later op de avond behaaglijk in het uitgaansleven stort. De collectie is zeer divers en varieert van vrijetijdskleding tot kleding voor de werkende vrouw en van stoere kleding tot feestkleding. Merken als Ribkoff en Kyra&Ko zijn zeer in trek. Een bijzondere vermelding verdient de prachtige verzameling schoenen waarin zelfs de Jan Jansenschoen niet ontbreekt.

  Sfeer
  Men voelt zich welkom door de warme en vriendelijke uitstraling van Net&Mia. Ze beschouwen de winkel als een verlengstuk van hun huiskamer. De ligging tussen Middeleeuwse panden en het feit dat de winkel op loopafstand van de markt en het station ligt werkt ook zeer sfeerverhogend.

  Bijzonderheden
  Wat de klanten als prettig ervaren is de oprechtheid van de adviezen. Net&Mia zijn pas tevreden als hun klanten blij de winkel verlaten. Dat is de mooiste reclame voor de winkel. Bijzonder is ook het opvallend brede assortiment in zeer verschillende prijsklassen. De vrouw van 35 tot 80 jaar voelt zich hier op haar gemak.

  Merken
  Kyra&Ko, Summum, La Fée Maraboutée, Juffrouw Jansen, Joseph Ribkoff, Carola van Benthum, Fresh, Zilch en Jane Lushka, Arche, Net&MIa.