EnglishNederlands

Nieuwe Ontwerpers
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam nieuwe ontwerpers
 • winkelen rotterdam nieuwe ontwerpers
  Assortiment
  NieuweOntwerpers.nl is een multicultureel platform waar samenwerkingsverbanden uit verschillende (mode/kunst) disciplines ontstaan. Doelstelling van NieuweOntwerpers.nl is om ontwerpers zonder hoge investeringen hun collecties te laten presenteren en verkopen aan de consument. Je vindt hier dan ook regelmatig unieke collecties en exposities.

  Kenmerken
  NieuweOntwerpers.nl richt zich in eerste instantie op modeontwerpers van kledingcollecties. Naast het presenteren van collecties en accessoires zijn er regelmatig diverse andere exposities die een link hebben met mode. NieuweOntwerpers.nl staat open voor alle talenten met betrekking tot mode en mag terecht een ‘talentshop’ genoemd worden.

  Sfeer
  NieuweOntwerpers.nl beschikt over een eigen unieke ruimte, in het culturele centrum van Rotterdam. In deze ruimte kunnen ontwerpers hun collecties (kleding of accessoires) presenteren en verkopen. Hier wordt een exploitatiebijdrage voor gevraagd. In overleg is er de mogelijkheid om te exposeren. NieuweOntwerpers.nl wordt actief betrokken bij verschillende projecten i.s.m. musea uit Rotterdam of festivals, zoals de Rotterdamse Museumnacht en de Wereld van Witte de With.

  Bijzonderheden
  Ben je pas afgestudeerd aan een modeopleiding of ben je al een tijd als ontwerper bezig en zoek je een ruimte waar je eigen collectie gepresenteerd en verkocht kan worden aan particulieren. Zend dan een e-mail met een foto van je collectie naar: info@nieuweontwerpers.nl. Wij nodigen je dan uit om langs te komen en te bespreken of we tot een samenwerking kunnen komen. Telefonisch worden er geen inlichtingen verstrekt Ontwerpers van accessoires kunnen een e-mail zenden met foto's. Mochten je ontwerpen geschikt zijn, dan krijg je een uitnodiging. Daarnaast kan in overleg conceptuele kleding of aan mode gerelateerde kunst geëxposeerd worden.