EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam tis fris
 • winkelen amsterdam tis fris
 • winkelen amsterdam tis fris
 • winkelen amsterdam tis fris
 • winkelen amsterdam tis fris
  Menu
  Ontbijt Dagkaart Borrel

  Assortiment
  Café Tisfris is met recht een heerlijk adresje voor de lekkere trek. Op de menukaart staan o.a. een uitgebreid ontbijt, gezonde sandwiches, soepjes, salades, lasagne, cakes, borrelhapjes, koffie en thee, verse sapjes en smoothies. Je kunt hier gebruik maken van wifi. De lasagna en soepjes worden helemaal vanaf de basis zelf gemaakt en dat proef je. Alles wordt gemarineerd, gegrild en geroosterd in de eigen keuken. Er staan veel groentegerechten op de kaart, maar ook vis- en vleesgerechten. Vraag altijd even naar het broodje van de dag en de dagsoep.

  Kenmerken
  Alle bestellingen worden vers bereid met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Kant-en-klaar doen ze hier niet aan. Aan de presentatie wordt veel aandacht besteed, leuk! Je hebt hier een uitgebreide keuze uit heerlijke en gevarieerde verse sandwiches. Café Tisfris doet haar uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je op tafel te krijgen. Wel zo fijn als je haast hebt (of hele erge trek)! Deze locatie is in trek bij buurtbewoners, toeristen, studenten en passanten. Dat levert een gezellige mix aan bezoekers op. Honden zijn welkom (mits braaf aan de lijn).

  Sfeer
  Voor een lunchroom is Café Tisfris best groot. Het zonnige terras aan het water is een topper. Je ziet hier de hele wereld aan je voorbij gaan. De sfeer is levendig maar gemoedelijk. Het is binnen lekker licht dankzij de grote ramen. Dankzij die grote ramen kun je ook nog eens fantastisch mensen kijken. Ook binnen valt er een hoop te zien dankzij het leuke publiek en de open keuken.

  Bijzonderheden
  De buurt van Café Tisfris is heel levendig. Je vindt hier veel originele winkels, zoals tweedehands kledingwinkels. De St. Antoniebreestraat ligt vlakbij het altijd gezellige Waterlooplein en de Nieuwmarkt. Op zaterdag wordt op de Nieuwmarkt een biologische markt gehouden.  Merken
  Heerlijke wijnen (Spaanse Rueda en Portugese rode wijn), gebak van Patisserie Kuyt (met prijs bekroond) en heerlijke zelfgemaakte gerechten.