EnglishNederlands
 • winkelen eindhoven toons
 • winkelen eindhoven toons
  Assortiment
  In deze muziekzaak vindt u voornamelijk bladmuziek, maar ook handige muziekaccessoires en leuke kado-artikelen met een muzikaal tintje. Toon’s heeft een zeer ruim aanbod aan bladmuziek. De winkel heeft ruim 10.000 titels standaard op voorraad. De bezoekers van de winkel variëren van amateur-musici, cursisten van muziekscholen tot muziekdocenten en professionele musici.

  Kenmerken
  De inrichting van deze sympathieke winkel is enigszins nostalgisch; u zult zich er beslist snel thuis voelen. Door de aard van de winkel is er geen massale toeloop, zodat er meestal wat uitgebreider aandacht kan worden besteed aan de klant. Het gebied 'De Bergen', waarin Toon’s gevestigd is, bevat meerdere speciaalzaken die worden geleid door gemotiveerde zelfstandige ondernemers. Het assortiment, de rustige uitstraling en de ideale ligging aan de rand van het centrum zijn de belangrijkste pluspunten voor de steeds terugkerende kring vaste klanten.

  Achtergrond
  De eigenaar is opgeleid als muziekbibliothecaris, heeft veel kennis van het materiaal en besloot in april 2003 deze winkel te starten. Op dat moment was er in de regio Eindhoven geen winkel (meer) te vinden met een dergelijk aanbod. Na de opening is Toon’s een absoluut begrip geworden in stad en regio.

  Bijzonderheden
  Ontvangt u uw bladmuziek het liefst op uw deurmat? Geen probleem. Postverzending van bladmuziek is mogelijk door heel Nederland.

  Merken
  Bladmuziek van alle bekende, grote en kleine internationale muziekuitgeverijen, zoals De Haske, Hal Leonard, Henle Verlag, Edition Peters, Wise Publications e.v.a., muziektekstverwerkingssoftware van het merk Finale, tuners van Korg, allerlei muzieklessenaars en -standaards van König & Meyer etc. etc.