EnglishNederlands

Windsister Warehouse
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag windsister warehouse
 • winkelen den haag windsister warehouse
 • winkelen den haag windsister warehouse
 • winkelen den haag windsister warehouse
 • winkelen den haag windsister warehouse
  Assortiment
  Dit bijzondere mini warenhuis, in dit prachtige pand op de Denneweg, verkoopt van alles op het gebied van mode en interieur. Het assortiment bestaat uit o.a. zit- en kleinmeubels, mode, accessoires, tassen, shawls, sieraden, lampen en kussens. De producten zijn veelal van eigen ontwerp (Saskia Wind), en worden ook geregeld in opdracht gemaakt.

  Kenmerken
  JJe kunt hier eveneens terecht voor passend stijl- en interieuradvies (eventueel aan huis) en projectinrichting. Vooral klanten uit het midden- en hoger segment worden hierdoor aangetrokken. En de winkel biedt haar klanten nog veel meer. Er zijn namelijk regelmatig wisselende kunstexposities te zien en vooral de eigen collectie is voor veel bezoekers/klanten een bron van inspiratie.

  Sfeer
  De zaak ademt ruimte. Het oppervlak is groot en de winkel is daarnaast zeer ruimtelijk opgezet. Je proeft hier een goede combinatie van exclusiviteit en creativiteit. Alles wordt op kleur gepresenteerd. De winkelstraat is sfeervol, met historische, oude panden. De winkel past qua aanbod goed bij de rest van de straat; je vindt hier namelijk vele antiquairs en galeries. Met de auto komen is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid.

  Merken
  Chia Rico , Bandolera ,INTI (kleding), Abbacino (tassen en schoenen), Blue Turban (shawls), Jelle Quint (ceramiek), eigen merk Windsister.{ sieraden,interieuraccessoires,kleding,tassen en schoenen,meubels}