EnglishNederlands

Wirwar Spellen en Puzzels
Groningen, Centrum

 • afbeelding
 • afbeelding
  Assortiment
  Je bent nooit te oud om te spelen. En dus biedt Wirwar een brede collectie spellen en puzzels voor jong en oud. Voor liefhebbers van "grote" legpuzzels, spannende breinbrekers en mooie schaakspellen is deze prettige winkel een waar paradijs. Maar ook voor kleine presentjes bent u hier aan het juiste adres.

  Kenmerken
  Voor de vaste clientèle is Wirwar inmiddels uitgegroeid tot vraagbaak over alles op het gebied van spellen. Het personeel is regelmatig geprezen om haar expertise en klantvriendelijkheid. En ook de bestelservice wordt goed gewaardeerd.

  Sfeer
  Aan de huiselijke sfeer van warmte en gezelligheid die hoort bij het authentieke gezelschapsspel, is in Wirwar niet te ontsnappen. De puzzel- en spellen winkel is centraal gelegen, vlakbij de Groningse Universiteit, en temidden van diverse speciaalzaken.

  Achtergrond
  Eigenaresse Willeke Christiaans is de winkel in 1992 begonnen, nadat ze had gemerkt dat in speelgoedwinkels nauwelijks aanbod is voor spellen en puzzels. Ze vond het een groot gemis en stortte zich vol overgave in deze branche. Dat haar enthousiasme nooit meer is weggegaan komt mede door het plezier dat ze beleeft aan het contact met klanten en leveranciers. Veel klanten lopen met een blij gezicht de deur weer uit.

  Merken
  Tientallen kwaliteitsmerken, zowel Nederlands als import.