EnglishNederlands
 • winkelen den haag xcesory
 • winkelen den haag xcesory
 • winkelen den haag xcesory
 • winkelen den haag xcesory
 • winkelen den haag xcesory
  Assortiment
  Deze winkel biedt een bijzonder origineel assortiment aan herenaccessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het. Shawls, riemen, tassen sieraden, petjes, hoeden, lederwaren, manchetknopen, handschoenen, mutsen en nog veel meer. Een voltreffer in de collectie zijn de met de hand gemaakte riemen van Paolo Vitale. Bestsellers zijn ook de sieraden van Plata de Palo en de leren tassen van Royal Republiq.

  Kenmerken
  XcesorY is uniek vanwege zijn specialisatie in herenaccessoires. Exclusieve, vaak handvervaardigde merken van over de hele wereld bezorgen jong en oud een ultiem koopplezier.

  Sfeer
  Deze kleine winkel heeft een warme maar ook luxueuze uitstraling. De met zorg en smaak uitgezochte produkten zijn zeer overzichtelijk uitgestald. Medebepalend voor de sfeer van deze winkel is de ligging in de Papestraat, tussen allerlei winkels met een eigen uitstraling en toch maar op een steenworp afstand van de Paleispromenade.

  Merken
  Royal Republiq, MISSONI,LANVIN, Borsalino, Stetson, Paolo Vitale, Barong Barong, SILK jewellery, Plata de Palo, DOSH, DENTS,LBB, Passigatti, Gallieni, Pria, Dante, AD56, BREE, Perlopiu, SECRID, Woodtrend etc.