Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief in je brouwser.
NLstreets
nieuws april 2013

Ook deze maand geeft NLstreets je weer tips over de leukste winkels én restaurants in Nederland. Voordelig op pad in Heemstede Haal de lente in huis Groningen in het zonnetje Koninklijk Amsterdam Dé trends volgens De Bergen - Eindhoven

lijn
Feestelijke huldiging van de leukste winkelstraat van Nederland 2012  
1 februari jongstleden werd de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden in een nek aan nekrace met Heemstede en Amsterdam voor de tweede keer gekozen tot de Leukste Winkelstraat van Nederland. De Kleine Kerkstraat is dan ook op zaterdag 13 april de hele dag het podium van verschillende feestelijke activiteiten. De officiële huldiging vindt plaats om 14.00 en wordt verricht door wethouder Henk Deinum en muzikaal omlijst door Iris Kroes. Bekijk hier het programma.
lijn
Voordelig op pad in Heemstede

De Raadhuisstraat en Binnenweg in Heemstede eindigden op een welverdiende tweede plaats bij de verkiezing tot Leukste Winkelstraat van Nederland en dat wil wat zeggen met al die bijzondere winkelstraten  van NLstreets. Om deze mooie uitslag nog even wat langer te vieren hebben de diverse ondernemers in Heemstede een aantal speciale aanbiedingen voor je. Ontdek met NLstreets de uitverkoren adresjes in Heemstede en profiteer van dit voordeel!

lijn
Groningen in het zonnetje

Groningen is behalve een bruisende studentenstad ook een fijne stad om te winkelen en een gezellig hapje te eten. Het historische centrum is lekker compact en heeft een heel divers aanbod. Ga eens snuffelen bij de verschillende cadeauwinkels, galeries,  antiquariaten en prachtige boekwinkels in de Folkingestraat. Vergeet niet langs te gaan bij Ariola voor een heerlijk Italiaans broodje of een lekkere pasta. Of ga voor cultuur, door een bezoek aan het Groninger Museum, het Universiteitsmuseum of het Universiteitstheater te brengen. Ook fotogalerie Lichtzone is zeker een bezoekje waard. Fashionistas kunnen in deze stad hun hart ophalen vanwege de grote diversiteit aan mode en zelfontworpen sieraden. Groningen heeft echt alles in huis voor een geslaagd dagje uit of leuk weekendje weg! 

lijn
 
Koninklijk Amsterdam & de route van  Saskia
Op 30 april zal Amsterdam helemaal in het teken staan van Koninginnedag en vanzelfsprekend de troonswisseling. Wil je alvast enigszins in de sfeer komen voor deze bijzondere dag? Kom dan al een beetje  de koninklijke sfeer proeven in onze hoofdstad. Er is een royale keuze aan originele winkelgebieden: we hebben er maar liefst 18 voor je op de kaart gezet! Nieuwsgierig naar de favoriete adresjes van Saskia, eigenaresse van de typisch Hollandse winkel Saskya & Co aan de Stromarkt? Klik hier voor haar favoriete route langs de Spuistraat, Jordaan en Haarlemmerdijk.
 
lijn
 
Dé trends deze lente volgens De Bergen - Eindhoven

Nieuwsgierig naar de trends deze lente? Een aantal ondernemers van het bekende winkelgebied De Bergen in Eindhoven belichten de trends in hun branche. Irma van kinderkleding- en speelgoedwinkel De Toverspiegel ziet vooral veel nostalgie en authentieke materialen in speelgoedland. Geen plastic maar ouderwetse teddyberen of een lief theeserviesje. Bij kinderkleding draait het dit voorjaar om kleur (zowel neon als pastel) en veel accessoires. De eigenaresse van het Italiaanse restaurant Mangiare kiest voor eenvoudige gerechten zonder poespas, met dagverse ingrediënten en als afsluiter een biologische limoncello. Birgit van Timeless Wonen tipt hun handgemaakte filigrain lampen die door hun gaatjespatroon een prachtig effect op muren en plafonds geven. De verschillende mozaïeklampen en de tijdloze lampen in Gispen-stijl, fairtrade cadeau-artikelen uit verre landen en zilveren sieraden met halfedelsteen zijn ook helemaal hot. Klik hier voor meer leuke winkeltips in Eindhoven.

lijn
 
Haal de lente in huis

Ook zo genoeg van die lange koude winter? Ban de winter uit je huis en haal snel de lente ín huis met een vrolijk boeket verse bloemen! Kies voor kleur in je interieur met bijvoorbeeld mooie tulpen, stralende narcissen of een waar kunstwerk van vrolijke voorjaarsbloemen. Via de handige zoekmachine van NLstreets vind je razendsnel de beste bloemisten bij jou in de buurt, en natuurlijk nog veel meer originele winkels om het voorjaar te omarmen.

lijn
 

We hopen je met deze nieuwsbrief veel inspiratie te hebben gegeven voor een dag winkel plezier. Volg ons voor de laatste updates ook op Twitter en Facebook of download onze gratis App.

Veel plezier!  

Het team van NLstreets

PS: Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.

 
lijn
020 320 19 21info@nlstreets.nl