Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief in je browser.
NLstreets
nieuws maart 2013
Leve Leeuwarden! Dol op chocolade Bergen op Zoom in het zonnetje De Rotterdamse shoproute van Mike De leukste winkeltips uit Bussum
De route van Mike
lijn
Leve Leeuwarden!  
Zelf noemen de ondernemers in de Kleine Kerstraat hun straat ‘het best bewaarde winkelgeheim van Leeuwarden’. Deze sfeervolle winkelstraat is dan ook onlangs uitgeroepen tot de Leukste Winkelstraat van Nederland. Om dat te vieren hebben een aantal ondernemers een speciale aanbieding voor je. Ervaar zelf waarom de Kleine Kerkstraat deze eretitel verdiend heeft en ga met NLstreets extra voordelig op ontdekkingstocht.
 
lijn
Dol op chocolade
De bezoekers van NLstreets zijn kennelijk dol op echt goede chocolade: er staan maar liefst 3 chocoladewinkels in de Top 10 leukste winkels van Nederland. Chocolaterie van Dam in Heemstede won zelfs de NLstreets Award 2012 voor Leukste winkel. Amsterdam was goed vertegenwoordigd: de chocoladewalhalla’s Metropolitan en Chocolate Company werden vijfde en zesde.
Tip voor chocoholics: vul chocolade in bij onze zoekmachine en je krijgt het complete overzicht van alle fijne chocoladeadresjes in Nederland.
lijn
 
Stad in het zonnetje: Bergen op Zoom
Het is misschien niet de eerste stad die bij je opkomt, maar onze nieuwe aanwinst Bergen op Zoom is een verrassend veelzijdige winkelstad met gezellige horeca. Daarom zet NLstreets deze stad in het zonnetje. Ga op schattenjacht bij de bijzondere vintagekleding van Kolder, naar de hippe boetiek Shoeks voor schoenen of de stijlvolle modewinkel Sol e Luna. Geniet bij Crusio van het lekkerste zelfgemaakte ijs en beste koffie van de stad of van de culinaire specialiteiten van Tapavino. Je kunt in Bergen op Zoom ook fijn overnachten in het prachtige hotel De Draak, het oudste hotel van Nederland, gelegen in hartje centrum.
 
lijn
 
Rotterdamse Museumnacht & de route van Mike
Op 9 maart vindt in Rotterdam de Museumnacht plaats. Wil je er een compleet weekendje weg van maken? NLstreets heeft in Rotterdam maar liefst 6 verschillende gebieden op de kaart gezet met uiteraard ook leuke tips voor de beste koffie, lunch, borrel of diner. Benieuwd naar de favoriete adresjes van Mike, de eigenaar van Blick Brillen in het Laurenskwartier? Klik hier voor zijn favoriete shoproute in het Laurenskwartier, de Mini Mall, de Witte de Withstraat, de Nieuwe Binnenweg en het ‘upcoming’ gebied rondom het Zwaanshals.
 
lijn
 
Winkeltips van de locals uit Bussum
Wij vroegen een aantal ondernemers in Bussum naar hun favoriete adresjes. Francis Cooyman van de prachtige schoenenwinkel Fou de Foot tipt jeansspecialist Denim Plus, de supervrouwelijke kleding van By Loft en fashionstore Studio 08. Lutske Stuiver van biologisch restaurant 15A komt zelf graag bij schoonheidssalon Indisha vanwege de pure en eerlijke cosmeticamerken, bij Saam voor bijzondere cadeaus en bij Allegria voor Italiaanse specialiteiten. Bibi Lampe van Bibi’s damesmode is dol op de prachtige bloemen van Eindeloos, de originele hebbedingen bij Pluum en de heerlijke lunches bij Belamie. Klik hier voor meer leuke tips in Bussum. 
 
lijn
 
We Love 2 Shop

De huldiging van de Leukste Winkel en Winkelstraat van Nederland 2012 (NLstreets Awards) was te zien op RTL4 in het programma We Love 2 Shop Extra. 

Heb je het gemist? Klik hier om de uitzending te bekijken.

lijn
 

We hopen je met deze nieuwsbrief veel inspiratie te hebben gegeven voor een dag winkel plezier. Volg ons voor de laatste updates ook op Twitter en Facebook of download onze gratis App.

Veel plezier!  

Het team van NLstreets

PS: Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.

 
lijn
020 320 19 21info@nlstreets.nl