Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief in je brouwser.
NLstreets
nieuws mei 2013

Ook deze maand geeft NLstreets je weer tips over de leukste winkels én restaurants in Nederland. Voordelig shoppen in hartje Amsterdam Zonnige zomerbrillen Heerlijk Haarlem Leiden in het zonnetje Retro & het nieuwste design in Rotterdam.

Very Cherry Zonnebrillen
Leiden
220
Zola Male Bojangles Depot Rotterdam Leiden Replay
lijn
Hartje Amsterdam Voordelig shoppen in hartje Amsterdam

Dit stukje Amsterdam is natuurlijk vooral bekend door de Rosse Buurt . Maar wist u dat achter de Dam, verborgen in smalle steegjes en straatjes, een hele in het oog springende winkelbuurt verscholen ligt? Het is een uniek en upcoming gebied, waar je verrast wordt door bijzondere en trendy winkels. Hier vind je zowel vintage als trendy kleding (eventueel op maat gemaakt), hoogwaardige chocoladeproducten, exquise Italiaanse specialiteiten en nog veel meer. Je kunt er (h)eerlijk lunchen met verse producten en natuurlijk kun je ook blijven slapen in Hotel Nes midden in het oude centrum.  Dankzij de speciale acties van de Amsterdamse ondernemers in deze buurt is alles nu extra voordelig geprijsd.

lijn
Zonnige zomerbrillen
Zonnebrillen

Wij gaan voor een stralend voorjaar en een zonnige zomer! Dat vraagt om een fijne zonnebril om in stijl voor de dag te komen. NLstreets weet natuurlijk waar je moet winkelen om die ultieme bril te vinden. Een klassiek montuur of een echte divabril? Kijk in onze slimme zoekmachine voor de voorjaarscollectie van je favoriete ontwerper en vind de beste adresjes bij jou in de buurt. 

lijn
Retro & het nieuwste design in Rotterdam 

Rotterdam biedt een unieke mix van strak design en retro. Dé plek dus om zowel terug in de tijd te gaan als het nieuwste van het nieuwste te ontdekken. Neem bijvoorbeeld het karakteristieke Laurenskwartier: Bij Very Cherry vind je op en top vrouwelijke jurkjes met een knipoog naar de fifties. Voor strak design moet je bij Depot Rotterdam zijn en voor ‘good old’ vintage plus nieuwe klassiekers bij 220 Interieur Architecten. De nieuwste collecties dames- en herenmode vind je bij Zola Male, Zola Female en Replay Rotterdam.

Very Cherry
Depot Rotterdam 220 Zola Male Zola Female
Replay
lijn
 
Heerlijk Haarlem & de route van  Wim


Haarlem is dit jaar wederom uitgeroepen tot stad met het meest gevarieerde winkelaanbod. Je vindt hier maar liefst 68 soorten winkels. Hup naar Haarlem dus! Maar waar moet je dan precies zijn? Wim van herenmodezaak Bojangles neemt je mee op ontdekkingstocht door zijn geliefde Haarlem. Zijn winkel is al meer dan 23 jaar een begrip in Haarlem en wijde omgeving. 

Klik hier voor zijn favoriete route door de kleine knusse straatjes langs de leukste winkels en restaurantjes! 

 
Haarlem
Bojangels
lijn
 
Stad in het zonnetje: Leiden 

Oude straatjes met bijzondere winkels, gezellige terrasjes aan de grachten, boeiende musea, knusse restaurantjes en kroegjes: Leiden leeft! Het zijn met name de speciaalzaakjes in de kleinere straatjes die het winkelen hier zo leuk maken. Ga voor een middeleeuwse sfeer  met veel verrassende winkels naar de Burgsteeg en de Nieuwstraat. Ook op de historische Hogewoerd en Nieuwe Rijn kun je al winkelend je hart ophalen. Voor een lekker drankje en hapje is de Botermark een echte aanrader. Tip: Leiden houdt elk laatste weekend van de maand het Verrassend Winkelweekend: veel winkels hebben dan leuke acties en kortingen. 


Leiden
Burgsteeg Nieuwstraat Hogewoerd Nieuwe Rijn
Botermarkt
 
lijn
 

We hopen je met deze nieuwsbrief veel inspiratie te hebben gegeven voor een dag winkel plezier. Volg ons voor de laatste updates ook op Twitter en Facebook of download onze gratis App.

Veel plezier!  

Het team van NLstreets

PS: Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.

 
lijn
020 320 19 21info@nlstreets.nl