Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de nieuwsbrief in uw brouwser.
NLstreets
nieuws voorjaar 2015
lijn
Middelburg op NLstreets!
 
Winkelen Middelburg
 

”Zomer in Zeeland met jouw hand in mijn hand”  Er zijn veel mooie teksten geschreven over dit mooie stukje Nederland. Zeeland heeft niet alleen al jaren de meeste zonuren  en de schoonste stranden van Nederland. Zeeland heeft ook Middelburg.

Middelburg is een karakteristieke stad met een eigen gezicht. Boordevol leuke zelfstandige winkels, gezellige horeca, intieme pleintjes, en leuke straatjes. De Zeeuwse vriendelijkheid is meteen voelbaar als je de stad binnen komt.

Voor ons was het meteen duidelijk. Deze gezellige winkelstad mag niet ontbreken op NLstreets.  Laat je verassen en zet Middelburg  in je agenda voor een leuke shop dag of een lekker weekendje weg. En we willen natuurlijk niet in clichés vervallen, maar de Zeeuwse bolussen zijn echt lekker!

Neem snel alvast een kijkje op www.nlstreets.nl of download de App en laat je leiden langs de leukste winkels van Middelburg.

Ainz women Ainz men DUEDONNA La Ropa II BIJZONDER-HEDEN Ingeburgerd Konkkeltje September LIV store Bonbonnerie Borrel Curly Coffee Lev Mycca Mode Widaro Le Perron Wallet Wonen La Ropa