EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden ny na
 • winkelen leeuwarden ny na
  Assortiment
  Voor liefhebbers van het betere kitsch- en campwerk, heeft Ny-na een zeer vrolijk en kleurrijk aanbod. Heel veel plastic kitsch uit verschillende landen, maar ook tassen, beursjes, tafelzeil, aardewerk en iconen uit Mexico; sushisetjes en porselein uit Japan; gelukspoppetjes, boeddha's en kleine beursjes en doosjes uit China; diverse sieraden, boekjes en wierook uit India en een wisselend assortiment van hebbedingen.

  Kenmerken
  Ny-na toont vele mooie facetten van culturen over de hele wereld. Niet als hoge kunst, maar als kleurrijke sfeermakers voor huis, tuin, balkon of ... caravan (ja echt, het kan weer!) Zeer in trek zijn de Yogimannen en Boeddha's met mooie betekenissen. Minder betekenisvol maar zeker zo populair, is het kleurige plastic zeil. Per meter te koop en handig als hip tafelkleed. Maar ook om bijvoorbeeld dressoir, commode, bakfiets, theekastje, tuintafel of wat dan ook te beplakken. Plastic van ver, maar ook textiel van zeer dichtbij. Ny-na verkoopt werk van enkele kunstenaressen uit Leeuwarden, zoals een T-shirt van Deer en unieke knuffels van de familiefoef.nl. Ny-na is de ideale winkel voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijk cadeautje. 

  Sfeer
  Ny-na is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, waarmee het hippe aanbod mooi contrasteert. De vibes in deze kleurrijke winkel zijn zonder meer positief.

  Achtergrond
  Anna Witkamp en Nynke Steenhuizen vormen samen Ny-na. Hun ambitie was Leeuwarden van iets echt nieuws te voorzien. De manier waarop ze dit vormgeven past de dames helemaal: “We houden ervan mooie, aparte spulletjes te ontdekken en deze vervolgens op een leuke manier aan de man/vrouw te brengen. Ook genieten we van het inrichten van de winkel en de leuke mensen die er komen. Mensen die net als wij van anders dan anders houden.”

  Merken
   Kitsch Kitchen, Huisteil.