EnglishNederlands

Albert Hogeveen Antiquariaat/Kunsthandel
Groningen, Folkingestraat

 • winkelen groningen albert hogeveen
 • winkelen groningen albert hogeveen
  Assortiment
  Bij Albert Hogeveen waan je je zodra je de drempel overstapt, even terug in de tijd. Je vindt hier prachtige kunst, antiquarische boeken, bijzonder curiosa, oud en antiek speelgoed en nog veel meer. Overal staan mooie dingen. Elke keer als je een kant opkijkt, word je weer verrast door een bijzonder item. Verfijnde Kunst met een hoofdletter K dus.

  Kenmerken
  Eigenaar Albert Hogeveen is zeer gepassioneerd. Hij hecht veel waarde aan schoonheid en diversiteit, en dat zie je terug in zijn winkel. Mooie literaire boeken, prachtige kunst en beelden maar ook een prachtige oude vulpen, een zilveren miniatuurtje of een oud schoolbankje.

  Sfeer
  De winkel trekt dankzij de bijzondere collectie veel kunstliefhebbers en mensen die gewoon van mooie dingen houden. De sfeer is nostalgisch en verfijnd.

  Bijzonderheden
  “Mijn winkel is bedoeld als tegenhanger tegen de platheid, snelheid en grofheid, en past daarom in een straat met een grote traditie”, aldus de trotse eigenaar. De Folkingestraat is een van de leukste straatjes van Groningen, met veel kunst en aparte winkels.