EnglishNederlands

Amsterdam Vintage Watches
Amsterdam, De 9 straatjes

 • winkelen amsterdam amsterdam vintage watches
 • winkelen amsterdam amsterdam vintage watches
 • winkelen amsterdam amsterdam vintage watches
 • winkelen amsterdam amsterdam vintage watches
  Assortiment
  De harten van de echte verzamelaars en liefhebbers gaan vanzelf harder kloppen bij de aanblik van de vele unieke stukken bij Amsterdam Vintage Watches. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1987 gespecialiseerd in vintage horloges en heeft daarmee een uitstekende naam en faam verworven.

  Kenmerken
  Bij Amsterdam Vintage Watches vind je alleen unieke stukken. Geen twee horloges zijn gelijk, en voor de verkoop worden ze allemaal volledig geserviced en aangeboden met een jaar garantie. De winkel is een aanrader voor liefhebbers en verzamelaars die authentieke vintage polshorloges kunnen waarderen. De indrukwekkende collectie trekt ook internationaal veel belangstelling.

  Sfeer
  De uitstraling is exclusief, omdat hier voornamelijk artikelen in de hoge prijsklasse worden verkocht. De bijzondere ruimte - aan een van de grachten – en de fraaie aankleding geeft de winkel nog extra cachet. De vriendelijke en deskundige bediening zorgt ervoor dat je welkom voelt en gauw op je gemak.

  Bijzonderheden
  De winkel ligt fraai aan een van de mooiste grachten van Amsterdam, en is als het ware een toegangspoort naar de bekende 9 straatjes, waar je nog veel meer bijzondere winkels vindt.

  Merken
  Patek Philippe, Rolex, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, Breitling, Cartier, Omega, Longines en vele andere klassieke horlogemerken. De collectie wisselt echter steeds!