EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam antoesa
 • winkelen amsterdam antoesa
 • winkelen amsterdam antoesa
 • winkelen amsterdam antoesa
 • winkelen amsterdam antoesa
  Assortiment
  Antoesa is een fantastisch adres voor bloemen, vazen en kado’s in een pure en simpele stijl. Met haar florale creaties speelt eigenaresse Marianne in op de individualiteit van haar klanten. Het kunnen weelderige boeketten zijn, maar ook enkele bloemen voor een simpele vaas. De mooiste bloemen van het seizoen worden per steel verkocht. Daardoor is het aanbod flexibel en is het mogelijk samen met de klant de juiste combinatie van kleur en vorm te creëren.

  Kenmerken
  “Kakelverse” bloemen die door de eigenaresse met liefde in Aalsmeer worden uitgezocht. De arrangementen zijn ongekunsteld en vaak in veldboeketstijl. Er wordt weinig of geen opvulgroen gebruikt, zodat de schoonheid van elke bloem optimaal tot zijn recht komt. De boeketten zijn vaasklaar en worden met een touwtje samengebonden, verpakt in mooi olijfgroen papier met een uniek kaartje erop met een handgetekende bloem.

  Sfeer
  De natuur is één groot kunstwerk en dat gevoel wil de eigenaresse met anderen delen. Bloemen zijn een unieke eycatcher en ze geven een ruimte een persoonlijke touch en zorgen voor een ontspannen sfeer. Antoesa is een bloemenwinkel met een klantvriendelijke en stijlvolle ambiance, overzichtelijk en een inspiratiebron voor bijzondere en eenvoudige combinaties van vaas en bloem. Buiten staat altijd een groot, fleurig showboeket en binnen zijn de bloemen en het grote assortiment aan vazen overzichtelijk opgesteld.

  Bijzonderheden
  Vaas-bloem-arrangement: je kunt je eigen vaas brengen of er één bij Antoesa kopen of huren en die wordt met passende bloemen opgemaakt. Dus heb je thuis een favoriete vaas? Neem ‘m mee en eigenaresse Marianne vult ‘m voor je op. Verder kan je hier terecht voor bloemenabonnementen, bruidswerk, rouwwerk, arrangementen voor events en vaasverhuur. Overigens: De anthousa zijn een klasse nimfen in de Griekse mythologie. Ze worden gezien als de beschermsters van de bloemen. Antoesa in het Grieks betekent ’in bloei’.

  Merken
  Vazen van glas, porselein en aardewerk Vintage-vazen, o.a. uit Frankrijk Kado-artikelen