EnglishNederlands

B-essential
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven b essential
 • winkelen eindhoven b essential
  Assortiment
  Deze kledingzaak verkoopt kleding en schoenen van het merk Hugo Boss zo ver het oog reikt. Naast het alom bekende Hugo Boss Blacklabel verkoopt deze winkel het jeansgerelateerde Boss Orange en het sportieve Boss Green label. Het achterste gedeelte van de winkel is het domein van de meest trendy lijn HUGO. Naast al dit moois is deze prachtige kledingzaak bekend om zijn zogenaamde B-essential package deals bestaande uit een prachtig kostuum, een luxe overhemd en een zuiver zijde das. Dit alles van het private label B-essential tegen een super scherpe prijs.

  Kenmerken
  B-essential/Hugo Boss brengt wat kleur in de grijze massa van het binnenstedelijke winkelaanbod. Gelegen aan de Kleine Berg, de leukste winkelstraat van Eindhoven wordt u als klant met veel vakmanschap en passie geholpen. Er is voor u als Hugo Boss-liefhebber altijd wat wils. De wat meer zakelijke klant komt voor zijn kostuums van Blacklabel. De casual man vindt hier zijn jeans en t-shirts van Orange Label. Voor de sporters onder ons zijn er trainingspakken en high preformans sweats. Fashion victoms vinden wat ze zoeken in de HUGO-collectie.

  Sfeer
  De winkel is het beste te omschrijven als een huiskamer in zwart-wit. De kledingzaak is overzichtelijk en transparant, maar toch gezellig van opzet. Grote witte kroonluchters tegen de zwarte wanden en vloer springen direct in het oog, zonder de aandacht van al het moois op kledinggebied te willen stelen.

  Merken
  Boss Black label, Boss Orange label, Boss Green label, HUGO en het private label B-essential.