EnglishNederlands

Bagels & Beans
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam bagelsbeans
 • winkelen amsterdam bagelsbeans
  Assortiment
  In de kleine lunchroom van Bagels & Beans krijgt u de heerlijkste bagels voorgeschoteld. Er zijn bagels in allerlei soorten en maten, waaronder bijvoorbeeld de rijkelijk belegde, heerlijke sesambagel met zalm. Bagels & Beans gebruikt uitsluitend verse dagingrediënten en voorziet u verder van heerlijke koffie en huisgemaakte cheesecake. Ook zijn de broodjes en koffie makkelijk mee te nemen voor tijdens de wandeling.

  Kenmerken
  Bagels & Beans is een eigentijds horecaconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in deze drukke, technologisch hoogstaande en rusteloze tijd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de winkels niet geïnspireerd door de VS, maar door de producten, de kleuren en de geuren die u in het prachtige Zuid-Frankrijk rondom de badplaats Nice kan vinden. Bagels & Beans wil een sfeer van levensvreugde creëren door middel van de volgende doelstelling: "Iedereen moet bij ons blijer naar huis vertrekken dan dat hij of zij bij ons binnenkomt". Op de Haarlemmerdijk ligt de lunchroom tevens in één van de leukste winkelstraten van Nederland.

  Sfeer
  De sfeer in de kleine lunchroom is bijzonder warm en huiselijk. Vooral door de zomerkleuren waarin de muren van het pand zijn geschilderd en de zonnige uitstraling van de zaak. U kunt er op uw gemak genieten van broodjes van uitstekende kwaliteit voor een zachte prijs die u nog maar weinig ziet in Amsterdamse broodjeszaken.

  Bijzonderheden
  Bagels & Beans is van plan door te groeien naar 50 vestigingen in Nederland in 2008. Begin 2007 zal zelfs de eerste buitenlandse vestiging worden geopend.

  Achtergrond
  Bagels & Beans was in 1995 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specifiek op de met name in de Verenigde Staten zeer populaire bagel heeft gericht. Inmiddels is deze bagel, mede door de huidige bewuste eetgewoonten, uitgegroeid tot een zeer populaire broodsoort. Met inmiddels 24 bestaande vestigingen en 4 nieuwe winkels in voorbereiding heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd.