EnglishNederlands

Bea's Dierenboetiek
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem beas dierenboetiek
 • winkelen haarlem beas dierenboetiek
  Assortiment
  Bij Bea’s Dierenboetiek vind je alles voor je trouwe viervoeter, geliefde kat, gewenste knaagdieren, vissen en vogels en juist tégen ongewenste knaagdieren en ander ongedierte. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment met dierenvoeding, snacks om je favoriete huisdier tussendoor te verwennen, voedingsupplementen en homeopathische middelen. Daarnaast vind je hier een leuke collectie accessoires als halsbanden, tuigen en lijnen (van nylon en leer), hondenkleding, speelgoed, bestrijdingmiddelen en nog veel meer.

  Kenmerken
  Bea’s Dierenboetiek is al dertig jaar de expert op het gebied van dierenverzorging en alles wat daarbij komt kijken. Door de service en kwaliteit is dit dan ook al jaren een vertrouwd adres. Het assortiment is breed en diep, je hebt hier dus altijd wel kans van slagen. Wil je advies, dan geven ze graag het juiste advies.

  Sfeer
  De winkel is middelgroot. De sfeer is gemoedelijk, en je wordt deskundig geholpen.

  Bijzonderheden
  Bea’s Dierenboetiek is een van die vele leuke speciaalzaken die ervoor hebben gezorgd dat de Gierstraat in 2012 op de tweede plek is geëindigd bij de verkiezing van de Winkelstraat van het Jaar. Kom winkelen in deze gezellige winkelstraat en je snapt meteen waarom! Je vindt hier unieke winkels in het hartje van de bruisende binnenstad van Haarlem.

  Merken
  Diverse merken.