EnglishNederlands

Betjeman and Barton
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag betjeman and barton
 • winkelen den haag betjeman and barton
  Assortiment
  Bij Betjeman and Barton vindt u maar liefst honderdtachtig handgeplukte theesoorten van zeer hoge kwaliteit. Ook delicatessen van Heerlijkheid, Mariënwaerdt en Dolfin Chocolade kunt u hier vinden. Betjeman and Barton heeft de grootste collectie serviezen van Emma Bridgewater, een beperkt assortiment van Bunzlau Pottery en Dibbern en bestek van Sabre en Bugatti. Natuurlijk zijn ook thee-eieren, theepotten en vele andere thee-accessoires niet uit de winkel weg te denken.

  Kenmerken
  De middelgrote winkel is overzichtelijk opgesteld met prachtige handgemaakte kasten waarin de groene en rode blikken staan te schitteren. Heeft u moeite met uw keuze? Voor aankoop mag u altijd de thee even ruiken. Ook anderen kunt u erg blij maken met een prachtig ingepakt cadeau.

  Sfeer
  Deze mooie zaak heeft een chique, Haagse uitstraling, gecombineerd met Franse nonchalance en internationale allure. De winkel straalt rust uit, en er staat altijd een dampend kopje thee klaar om te proeven!

  Achtergrond
  De eigenaresse van Betjeman en Barton was altijd al een theefanaat. In Nederland kon zij echter nooit terecht voor goede thee en reed daarom vaak naar de Parijse winkel Betjeman and Barton. Nu kan ze haar passie voor thee kwijt in haar eigen zaak in Den Haag.

  Merken
  Betjeman and Barton, Emma Bridgewater, Bunzlau Pottery, Dibbern, Sabe en Bugatti.