EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam blick brillen
 • winkelen rotterdam blick brillen
 • winkelen rotterdam blick
 • winkelen rotterdam blick
 • winkelen rotterdam blick
  Assortiment
  Deze kleine, intieme brillenwinkel verkoopt modieuze brillen en zonnebrillen. Daarnaast hebben zij een breed assortiment contactlenzen en kun je hier terecht voor nauwkeurige oogmetingen. De collectie bestaat grotendeels uit modieuze en bijzondere modellen van veelal kleine, exclusieve merken die zich uitsluitend richten op eyewear. Toch moet je niet denken dat exclusiviteit altijd duur moet zijn. Hier vind je kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ze zijn hier tevens enorm flexibel. Wanneer je bijvoorbeeld een drukke baan hebt en buiten de reguliere openingstijden langs wilt komen, is dat geen probleem. De winkel is ook geopend op afspraak.

  Kenmerken
  De keuze is overweldigend. Kies je een supertrendy montuur of toch liever een wat klassieker model? Zonder goede hulp ben je nergens. Men kijkt hier dan ook niet alleen of de bril goed zit, maar ook of deze bij jóu past. De klantenkring bestaat uit modebewuste mensen met een eigen stijl. De omgeving is een gezellige mix van culturen en dat is te zien aan de eveneens gemixte klantenkring.

  Sfeer
  Bij binnenkomst is het net alsof je in de sixties bent beland. De ruimte ademt vintage. Veel typische elementen uit die tijd staan als pronkstukken in de winkel en de basis van teak en zwart metaal maakt het geheel helemaal compleet. De sfeer is gezellig en huiselijk. Dit is duidelijk meer dan alleen een opticien. Ook het winkelgebied eromheen is intiem, met veel kleine en creatieve winkeliers en veel horeca. Je ziet hier een gezonde mix van winkels, woningen en bedrijven. Het zal geen moeite kosten de straat te vinden, deze is namelijk uitstekend bereikbaar zowel met auto als met het openbaar vervoer.

  Bijzonderheden
  In het souterrain van Blick brillen vind je een leuke selectie vintage kleding (m/v), tasjes, etc. van Vintage & Labels by Hendrikus en een kleine selectie vintage meubels. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via Twitter en Facebook.

  Merken
  O.a. Suzy Glam, Garrett Leight, Reiz, Coblens, Willems Eyewear, Super Retro Future, Dick Moby, Salt Optics, ic! berlin en Yellows Plus.