EnglishNederlands

By Myra Bath & Bed
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem by myra
 • winkelen haarlem by myra
 • winkelen haarlem by myra
 • winkelen haarlem by myra
 • winkelen haarlem by myra
  Assortiment
  In deze winkel vind je een ruime collectie textiel, waaronder bedlinnen, nachtkleding, badjassen, dekbedden, kussen, spreien, handdoeken en badmatten. Ook is het mogelijk teksten of afbeeldingen te laten borduren op het textiel.

  Kenmerken
  By Myra kenmerkt zich door het grote assortiment van exclusieve merken. Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens. Daarnaast hebben zij service hoog in het vaandel. Ze hebben verstand van zaken, waardoor je altijd kunt rekenen op een gedegen advies.

  Sfeer
  De winkel is gevestigd in een mooi pand met twee etalages, die er altijd prachtig uitzien. De inrichting is overzichtelijk, waardoor de producten optimaal tot hun recht komen.

  Bijzonderheden
  Met de mogelijkheid om namen, initialen of figuren te laten borduren op de textiel biedt deze winkel ook originele en persoonlijke cadeaus voor speciale gelegenheden.  Merken
  Bedlinnen: Missoni, Designers Guild, BELLORA, Mirabello, Mrs.Me, Signoria, Fischbacher, Manuel Canovas , Alexandre Turplault, Essix, De witte Litaer, Essenza, PIP. Badjassen, Badmatten en Handdoeken: Missoni, Fischbacher, Cawö, Abyss & Habidecor. Nachtkleding: Hanro, DKNY , Calvin Klein, Laurence Tavernier, Pluto, Divertimento.