EnglishNederlands

C Angel Jewels and More
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag c angel jewels and more
 • winkelen den haag c angel jewels and more
  Assortiment
  Exclusieve tassen, sieraden, horloges en andere accessoires, die je beslist niet overal ziet. Op de website (zie onderaan) kunt u een aantal artikelen uit de najaars- wintercollectie zien en een indruk krijgen van de zomercollectie 2006.

  Kenmerken
  C Angel Jewels and More specialiseert zich in merken die nog niet worden verkocht in Den Haag. Het aanbod bestaat uit artikelen in alle prijsklassen en is bedoeld voor een zo breed mogelijke doelgroep.

  Sfeer
  Een lichte, grote en toch gezellige ruimte, waar klanten makkelijk binnenlopen.

  Achtergrond
  Eigenaresse Claudia Verhagen maakte al jaren zelf sieraden. Dat leidde uiteindelijk tot deze fraaie winkel, waar zij ook haar eigen sieraden gaat verkopen onder het label CAngel Jewels.

  Merken
  Tassen van Ipa-Nima en Zippa (exclusief voor CAngel Jewels and More in Den Haag) en Beauregard. Sieraden van Dolce Luna, Chimo, Ravelli, Exoal en Goodtimes. Horloges van Vendoux. Van dit horlogemerk is onlangs een Exclusives Line op de markt gebracht, voor mannen en vrouwen, zonder en met Swarovski-stenen. Deze horloges zijn op dit moment erg populair, ook en vooral bij BN’ers.