EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam candy freaks
 • winkelen amsterdam candy freaks
 • winkelen amsterdam candy freaks
 • winkelen amsterdam candy freaks
 • winkelen amsterdam candy freaks
  Assortiment
  Candy Freaks is de hemel op aarde voor de echte zoetekauwen onder ons. Je vindt hier biologisch, natuurlijk en klassiek snoep. Je mag hier zelf naar hartenlust scheppen, maar er is ook voorverpakt lekkers. Goed nieuws voor liefhebbers van biologisch en natuurlijk snoepgoed: zij kunnen hier hun hart ophalen! Bij Candy Freaks vind je een groot assortiment aan biologische zoetwaren zoals chocola, versgemaakte popcorn, frisdranken, natuurlijke ijsjes en nog veel meer lekkers. Kom gerust een keer langs om te proeven!

  Kenmerken
  Candy Freaks is de enige winkel in Amsterdam waar biologisch en natuurlijk schepsnoepgoed wordt verkocht, en dé specialist in suikervrij snoep. Ook veganisten kunnen hier terecht voor heerlijk snoep. Uiteraard vind je hier ook het ‘standaard’ snoep en drop zoals bijvoorbeeld bij Jamin. Candy Freaks trekt veel klanten die alleen maar biologisch en natuurlijk snoep willen eten, de vaste klanten uit de buurt en veel toeristen die toevallig langslopen. Je moet ook wel sterk in je schoenen staan wil je hier zomaar voorbij kunnen lopen…

  Sfeer
  Candy Freaks valt in de categorie klein maar fijn. De uitstraling is warm en vrolijk, dankzij het vele felgekleurde snoep en de warm tinten op de muren. De fijne muziek draagt daar ook aan bij.

  Bijzonderheden
  De Nieuwe Hoogstraat is een levendige straat, met veel bijzondere winkels. Fijn is dat de straat autovrij is. Ook deze winkelstraat (vlakbij de Dam) is zeker een bezoekje waard als je leuk wilt shoppen in Amsterdam.

  Merken
  Diverse Europese en Amerikaanse merken.