EnglishNederlands

Cappello
Nijmegen, Centrum

 • winkelen nijmegen cappello
 • winkelen nijmegen cappello
  Assortiment
  Volgens kenners is Cappello een van de grootste en meest gevarieerde hoedenspeciaalzaken van Europa. Nergens treft men een dergelijk assortiment, zelden ziet men ontwerpen van zoveel verschillende ontwerpers onder een dak.

  Kenmerken
  In deze winkel vind je werk van zowel Nederlandse als buitenlandse ontwerpers. De zeer uitgebreide collectie weet jong en oud te verbazen. Klanten komen vanuit het hele land en zijn zeker bereid te reizen om hier een kijkje te kunnen nemen. Ondanks de grote variëteit hebben alle klanten één ding gemeen: men weet mooie dingen te waarderen en men heeft aandacht voor de ambacht en de liefde waarmee de producten gemaakt worden.

  Bijzonderheden
  Cappello is meer dan alleen een winkel. Regelmatig organiseert men tentoonstellingen van gerenommeerde ontwerpers en/of aankomende talenten, zelfstandig of in samenwerking met musea. Ook kun je er terecht voor lezingen over alle ins en outs van de hoed en voor informatie over hoofdbedekking in ziekenhuizen voor patiënten die last hebben van haaruitval.

  Merken
  Mirjam Nuver, Marianne Jongkind, Eugenie van Oirschot, Tiny Meihuizen Borsalino, Stetson, Mayser, Hatland, Heleen van der Meer, Mirjam Zwolsman, Eef-bags, Hester van Eeghen, Kop en Staart, Brontibay, Catharina la Parra, Malou, Zomoy, Spencer and Rutherford, Trippen, Polder, Jaipur,Missioni, Jaliero Sarti, Mode met een Missie en Olivera Micovic.