EnglishNederlands
 • winkelen utrecht
 • winkelen utrecht
  Assortiment
  Deze knusse kledingboetiek bestaat uit twee verdiepingen. Je vindt op de begane grond een mix van leuke, eigentijdse en spannende merken en op de eerste verdieping een grote collectie cocktail en uitgaanskleding. Cocon biedt de klant net even iets anders maar altijd vernieuwend en boeiend! De unieke collectie is met zorg samengesteld, want de eigenaresse bezoekt met regelmaat buitenlandse beurzen om zo breed en internationaal georiënteerd te blijven. Je zult hier dus vaak een merk tegenkomen dat je nog niet eerder in Nederland hebt gezien. Ook wanneer je op zoek bent naar een leuke tas, riem, sjaal of sieraad kun je je hier helemaal uitleven, want de winkel beschikt tevens over een uitgebreide collectie accessoires.

  Kenmerken
  De winkel is zeer toegankelijk en iedere vrouw komt hier graag even rond neuzen. Cocon Utrecht ontvangt een zeer gemêleerd publiek in een zeer uiteenlopende leeftijdscategorie. Kenmerk is de steeds afwisselende collectie voor de dames die net op zoek zijn naar ‘net even anders’

  Sfeer
  Cocon kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en ouderwetse service voor de klant. Door dit gegeven, gecombineerd met het kleinschalige uiterlijk van de winkel en de prachtige ligging, in het oude stadscentrum vlakbij de Dom, doet de winkel aan als een chique boetiek. 

  Bijzonderheden
  Al 25 jaar een begrip in Utrecht en omstreken.

  Merken
  Rosemunde, Soaked in Luxury, Avoca, Hunza, Traffic People, ML Collections, Bella Jones, Ann Ferriday, Vera Mont, Linea Rafaelli, Otazu, Fab Tassen en Michael Negrin en vele andere.