EnglishNederlands

Coffee Together
Deventer, Centrum

 • winkelen deventer coffee together
 • winkelen deventer coffee together
 • winkelen deventer coffee together
 • winkelen deventer coffee together
 • winkelen deventer coffee together
  Assortiment
  Dit koffiehuis biedt een heerlijke plek waar je samen kunnen genieten van goede koffie die gemaakt wordt van echte kwaliteitskoffiebonen, bijvoorbeeld uit Costa Rica of El Salvador. Ook weten ze hier als de beste welke combinaties echt lekker smaken. En neem ook eens wat anders. Een special coffee zoals de ‘chococof’, vers gemaakte chocolademelk met espresso, is echt een aanrader! Naast een goede kop koffie kun je hier ook genieten van een lekkere lunch, ontbijt, lekker sapje of een heerlijk stukje taart. En dat is nog niet alles, want zou je bijvoorbeeld willen weten wat voor skills er nodig zijn om een goede barista te zijn? Volg eens de barista-workshop! Superleuk én origineel, voor jezelf of als cadeau aan vrienden of collega’s. 

  Kenmerken
  Ze werken hier alleen met pure, eerlijke producten. De zaak trekt klanten in diverse leeftijden, maar allemaal houden ze van ambachtelijk en goede koffie. Vooral de eigen taarten en koffietjes van Single Origin doen het erg goed onder de klantenkring. 

  Sfeer
  De zaak heeft duidelijk een eigen stijl. De inrichting doet hip en industrieel aan, met robuuste meubels van hout, basiskleuren als grijs en zwart en mooie grote foto's aan de muur.