EnglishNederlands

Covers Couture
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht covers couture
 • winkelen utrecht covers couture
  Assortiment
  Covers Couture verkoopt prachtige trouw- en feestkleding voor de bruid en bruidegom. Ook voor de bruidsmoeders is er een collectie. Met je partner overleg je veel, maar traditiegetrouw blijft jouw trouwjurk geheim tot de grote dag is aangebroken. Het is fijn als je bij de keuze van je jurk of trouwpak goed wordt geholpen. Bovendien is trouwkleding uitzoeken natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Covers Couture kan je helemaal van dienst zijn. De trouwaccessoires maken het helemaal af. Er is keuze uit verschillende bijpassende sluiers, trendy hoeden, prachtige sieraden en nog veel meer.

  Kenmerken
  De merken van Covers Couture kenmerken zich door exclusiviteit en eigen ontwerp. Er is een eigen atelier aan huis, waar topcoupeuses werken aan de mooiste ontwerpen. In de winkel werken ervaren verkoopmedewerksters met een sterk ontwikkeld gevoel voor styling. Zij zullen je altijd eerlijk adviseren over wat wel en wat niet goed bij je past.

  Sfeer
  De winkel is gevestigd in een gezellige straat met een uitgebreid aanbod aan mooie winkels. Het is prettig winkelen in dit voetgangersgebied in de historische binnenstad van Utrecht. Er is ook een ruim aanbod aan horecagelegenheden in de buurt. In de zaak hangt een warme sfeer, men is betrokken, persoonlijk en gezellig. De uitstraling van de zaak is verzorgd, sfeervol, eigentijds en luxe.

  Merken
  Pronovias, San Patrick, Manuel Mota, Linea Raffaelli, Marylise Rembo Styling, Oni Onik, Ladybird, Blue by Enzoani, Cymbeline, Ian Stuart, Sincerity, Maggie Sottero, Demetrios, Cossmo, Carlo Pignatelli, Jenny Packham, Farage, Novia D'art, Elsa Rainbow, Sophie Sposa.