EnglishNederlands

De Utrechtse Kinderboekhandel
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht de utrechtse kinderboekhandel
 • winkelen utrecht de utrechtse kinderboekhandel
  Assortiment
  In deze kinderboekenwinkel vindt u de mooiste Nederlandse, Engelse en anderstalige boeken voor kinderen van 0 tot 18 jaar. In de Utrechtse winkel vindt u ook verrassend veel verschillende soorten Dick Bruna-boekjes in het Japans, Chinees, Frans, Duits, Turks, Arabisch, Portugees, Spaans en tal van andere talen. Naast boeken zijn er ook posters en kaarten met afbeeldingen uit kinderboeken verkrijgbaar, luisterboeken met muziek en knuffels van prentenboekfiguren zoals Kikker en Dikkie Dik. Voor elke doelgroep is er wel iets te vinden in deze winkel. Baby-boekjes voor de allerkleinsten, prentenboeken, voorlees- en sprookjesboeken, maar ook een 14+-kast.

  Kenmerken
  De winkel is klein, maar fijn! De ligging is ideaal, midden in de stad, maar net buiten de grote winkelstraten. U kunt dus in alle rust door de rekken gaan op zoek naar een boek van uw keuze. Kenmerkend is de passie van het personeel voor het kinderboek. Opvallend detail: de medewerkers hebben alle boeken zelf gelezen. Daardoor kennen ze elk produkt van binnen en buiten en geven ze u het beste en meest oprechte advies.

  Sfeer
  De inrichting van deze kinderboekenwinkel is kleurrijk en smaakvol gekozen door de bekende architect Gerard van den Berg. Kinderboekwinkel van Utrecht ligt in een prachtig oud stadspandje. In de werfkelder onder de winkel treden regelmatig kinderboekenschrijvers en -illustratoren op.

  Bijzonderheden
  De winkel is bekend om de Harry Potter-feesten die worden georganiseerd bij verschijning van een nieuw Harry Potter-boek. De Harry Potter Fanclub is hier opgericht.