EnglishNederlands

De Verwennerij Delicatessen & Cadeaus
Heusden, Heusden Vesting

 • winkelen heusden de verwennerij
 • winkelen heusden de verwennerij
 • winkelen heusden de verwennerij
 • winkelen heusden de verwennerij
 • winkelen heusden de verwennerij
  Assortiment
  Wil je jezelf of een ander verwennen met heerlijke delicatessen, dan is De Verwennerij een echte aanrader. Je vindt hier de lekkerste delicatessen zoals ambachtelijke Hollandse en buitenlandse kaas, bijzondere wijnen, versgebrande noten, bonbons in alle smaken, olie & azijn, tapas & salades, jam, mosterd, kruiden en bijzondere merken koffie en thee. Dit kunnen wij aanvullen met leuke hebbedingetjes in de sfeer van de delicatessen, zoals kookboeken, schalen, kopjes, theeglazen etc. Bovendien kun je hier voor elke gelegenheid leuke geschenkpakketten vinden om van te watertanden…

  Kenmerken
  De Verwennerij is als het ware een Oil & Vinegar, Simon Levelt, Gall & Gall, een kaasspeciaalzaak, notenbar en chocolaterie ineen. Je kunt hier terecht voor specialiteiten uit heel veel landen: van typisch Italiaans en Frans tot traditionele Engelse producten als thee en marmelade.

  Sfeer
  De sfeer is hier uitnodigend, huiselijk, sfeervol en warm. De winkel is een feest voor je zintuigen dankzij de heerlijke geuren en de mooie presentatie van de producten. Iedereen is hier welkom. De Botermarkt is volgens de eigenaars de mooiste winkelstraat van Heusden en omstreken.

  Bijzonderheden
  Goed nieuws voor als je lekkere trek hebt: de winkel is zes dagen per week geopend (alleen op maandag gesloten). De selectie geschenkpakketten is zeer uitgebreid, je vindt hier dus voor elk wat wils.

  Merken
  Cerisette bonbons, Twinnings thee, Pure Tea, Mrs. Bridges marmelade & chutney, Voets mosterddillesaus, Oorspronck kaas, Nivona espresso apparaten, Peugeot peper en zoutmolens.