EnglishNederlands

De Wolky Shop
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden de wolky shop
 • winkelen leiden de wolky shop
  Assortiment
  De Wolky Shop is een unieke ‘one-brand-store’, de meest complete collectie van één merk onder één dak. De volledige collectie van het Nederlandse schoenenmerk Wolky, vooral dames- maar ook herenschoenen, is in deze winkel verkrijgbaar. Dat zorgt voor een aanbod dat in de verre omtrek van Leiden niet te vinden is. Het kwaliteitsmerk Wolky zorgt voor een trouwe klantenkring uit alle streken van het land.

  Kenmerken
  De zaak is prachtig gelegen aan de mooiste gracht van Leiden en de eigenaars Hub en Monique Sillen bedienen hun klanten met ouderwetse gastvrijheid. Bij De Wolky Shop wordt u als klant in de watten gelegd. Na aankoop krijgt u een overheerlijk kopje koffie of thee aangeboden waarvoor u bij de buren café De Stadthouder terecht kan.

  Sfeer
  Een frisse en moderne winkel met een aangename sfeer, modern van opzet en zeer smaakvol ingericht waar klanten met veel plezier en vakkundig geholpen worden.

  Achtergrond
  De Wolky Shop is in 1999 gestart op een andere locatie en binnen 5 jaar verhuisd naar het huidige adres.

  Bijzonderheden
  Het brengen van een exclusief merk is in schoenenland niet zo gebruikelijk, waardoor De Wolky Shop een unieke positie inneemt. Ook heeft de winkel grote damesmaten , damesschoenen t/m maat 43 en een enkele keer zelfs t/m 44, in het assortiment. Omdat de meeste schoenen losse inlegzooltjes hebben zijn ze ook geschikt voor eigen steunzolen. Bijzonder is de webshop www.wolkyonline.nl, waar de volledige collectie te zien is en online besteld kan worden.

  Merken
  Wolky