EnglishNederlands

Dekker Sport
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag dekker sport
 • winkelen den haag dekker sport
  Assortiment
  Dekker Sport biedt een ruim assortiment sportartikelen. De winkel is gespecialiseerd in hockey, tennis en golf en beschikt over een ruime collectie hockeysticks, tennisrackets en golfclubs. Maar ook voor loopschoenen en wintersportkleding ben je bij Dekker Sport aan het juiste adres.

  Kenmerken
  Eigenaar Maarten van Grimbergen is zelf jaren als topsporter actief geweest. Als groot sportliefhebber en –beoefenaar, kan hij je altijd van het juiste advies voorzien. In deze winkel vind je het juiste materiaal, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

  Sfeer
  Bij Dekker Sport valt onmiddellijk het grote en uitgebreide assortiment op. Je kunt er op je gemak rondkijken en je hebt keuze genoeg. In deze ruime collectie vind je uiteindelijk altijd wat je zoekt.

  Achtergrond
  Dekker Sport wordt gerund door ex-hockey-international Maarten van Grimbergen. Van Grimbergen sleepte als topsporter vele prijzen in de wacht, waaronder acht keer het Nederlands kampioenschap en twee keer de Europese titel. Als international nam hij deel aan de Olympische Spelen, het Europees en het Wereld Kampioenschap en de Champions Trophy. Met 145 interlands en 37 doelpunten op zijn naam, besloot hij zijn liefde voor sport te vertalen naar Dekker Sport.

  Bijzonderheden
  Bij Dekker Sport is het mogelijk uw kleding, tassen, golfballen, hockeyballen of tennisballen te laten bedrukken met elke gewenste tekst. Bovendien is het bij textiel ook mogelijk het te laten borduren.

  Merken
  Hockey: Grays, Dita, TK, Stag, Gryphon, Voodoo, Malik. Tennis: Prince, Head, Dunlop. Golf: Titleist, Cobra, Ben Sayers,Bag Boy, Footjoy, Adidas, H2O Kleding: H2O, Fred Perry, Canterbury, Falke, Crossways, Rucanor, Sun Valley, Reece en Hummel.