EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam dijkema juweliers
 • winkelen amsterdam dijkema juweliers
  Assortiment
  Deze kleine juwelierszaak heeft een zeer gevarieerd aanbod voor de klant. Als u op zoek bent naar een prachtig sieraad, in goud, zilver of diamant, loopt u dan eens binnen bij Dijkema Juweliers. Van simpele, doch schitterende, zilveren bedeltjes tot dure horloges; het assortiment is op verrassende wijze samengesteld en biedt u volop keuze. Er is zelfs een selectie aan kleinschalige producten van een aantal ontwerpers.

  Kenmerken
  Dijkema Juweliers is een allround, traditionele juwelier en draait al een lange tijd mee, want de zaak bestaat al sinds 1935. In Amsterdam zie je niet veel meer van dit soort juweliers en de winkel is daarom bijzonder te noemen. Verschillende klanten, uit alle segmenten en van alle leeftijden, weten de zaak te vinden voor een mooi sieraad gecombineerd met een deskundig en persoonlijk advies.

  Sfeer
  Hoewel de winkel een chique uitstraling heeft, is de sfeer in de zaak bijzonder prettig, mede omdat de eigenaar en eigenaresse dit gegeven ook zeer belangrijk vinden. Zij staan zelf achter de toonbank en hebben 4 parttime-medewerkers in dienst, waardoor de persoonlijke aandacht groot is en men de juiste kennis in huis heeft.

  Merken
  BRON-sieraden, Marbeau-sieraden met diamant, TiSento, NOL, Pandore, XEN, Desiree-trouwringen. Horloges van Edox, Guess, Nautica, Calvin Klein, Jacob Jensen, Danish Design, Mondainegeen.