EnglishNederlands

DPRTMNT het Wonderwarenhuis
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem dprtmnt
 • winkelen haarlem dprtmnt
 • winkelen haarlem dprtmnt
 • winkelen haarlem dprtmnt
 • winkelen haarlem dprtmnt
  Assortiment
  Ellen en Steven noemen hun conceptstore zelf ‘het wonderwarenhuis’ en wij vinden dat ze niets teveel  hebben gezegd. Hier vind je een bijzondere mix van kunst en interieur, leuke cadeauideeën, kleine meubels, prachtige beelden, schilderijen en andere woonaccessoires . Serax, Ay Illuminate, Selleti en Moooi zijn een paar van de merken die je er zult tegenkomen. Qua stijl is de hele wereld wel vertegenwoordigd. Je vindt er van Aziatisch tot Scandinavisch en alles er tussenin. Het aanbod is veelal duurzaam en ecologisch verantwoord. Beide eigenaren zijn vaak druk op zoek naar de mooiste spullen en dat resulteert in het feit dat het assortiment continue wisselt. Hier is altijd weer een nieuwe verrassing te ontdekken.

  Kenmerken
  De prijzen van de producten wisselen sterk en daarom vind je hier ook mooie producten en kunst voor een betaalbare prijs. De cadeauideeën lopen als een trein. Dus ook als je op zoek bent naar iets kleins kun je hier prima terecht.

  Sfeer
  De winkel oogt rustgevend en hip. De ruimte is verrassend groot en licht. Ze zijn in hartje centrum gelegen, aan de mooie Gedempte Oude Gracht. Zowel de buiten- als binnenkant van het pand zijn  een plaatje om te zien.

  Merken
   O.a. Serax, Ay Illuminate, Selleti en Moooi.