EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam du cap
 • winkelen amsterdam du cap
 • winkelen amsterdam du cap
 • winkelen amsterdam du cap
 • winkelen amsterdam du cap
  Assortiment
  Du Cap is een heerlijke plek om te lunchen, te borrelen of een hapje te eten. Dit gezellige en smaakvolle café/restaurant onderscheidt zich door de puurheid, eerlijkheid en versheid van de gerechten. Elke dag wordt er namelijk volgens de mediterrane traditie gekocht. Je hebt daarbij uiteraard ook een ruimte keuze uit prachtige wijnen uit de Mediterrané. Tel daar de gastvrije sfeer, de mooie inrichting en het leuke personeel bij op en je snapt waarom dit een nieuwe populaire hotspot is in Oud-West. En: het grote zonnige terras met de grote loungebanken is een van de beste in de buurt!

  Kenmerken
  Kenmerkend voor Du Cap zijn de mediterrane gerechten die op de kaart staan. Denk hierbij aan een pasta al dente, verse vis, de bistecca ‘du cap’ van de grill en de verse steenoven pizza's. Of je nu met familie of vrienden wilt komen dineren, gezellig wilt borrelen aan de bar, op je gemak een kop koffie wilt drinken bij je krantje of wilt bijkletsen met een vriend of vriendin op een van de comfortabele banken: je bent hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van harte welkom. Ook voor een informele zakelijke lunch of diner is Du Cap een hele geschikte locatie. 

  Sfeer
  Du Cap is gevestigd aan een gezellig pleintje in Amsterdam Oud-West. Dankzij de schitterende locatie met het zonnige terras op het zuiden is het niet voor niets een geliefde ontmoetingsplek. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van smaakvolle eigentijdse elementen en materialen, die met de warme indeling bijdragen aan een Zuid-Europees gevoel. Het personeel is heel vriendelijk en attent.  Bijzonderheden
  Af en toe kun je hier ook genieten van leuke live muziek. De Bilderdijkstraat (vlakbij de Kinkerstraat en de Overtoom) is een van de meest levendige en gezellige buurtjes van Amsterdam, met leuke winkels en gezellige horeca. 

  Merken
  Alles wordt vers bereid. Du Cap werkt veel met de Spaanse likeur Licor 43, het koffiemerk Lavazza en het Italiaanse biermerk Perroni.