EnglishNederlands

Eetbar Dit
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch eetbar dit
 • winkelen den bosch eetbar dit
  Assortiment
  Eetbar Dit ligt in het hartje van de binnenstad. Met een originele kaart, gebaseerd op wereldse gerechten, kun je er genieten van een ontbijt, lunch, diner of een borrel met gezellige, kleine hapjes. Dit serveert overigens niet alleen internationale gerechten, er staan ook oer-Hollandse gerechten op de kaart zoals de hachee van oma Tineke. Probeer ook de huisgemaakte chocolademousse eens, je zult er over naar huis willen schrijven. Voor een compleet avondje vermaak ben je bij Dit ook aan het juiste adres; er worden namelijk regelmatig dans-, film- en cabaretavonden georganiseerd. Houd het krijtbord in de zaak in de gaten, hier kun je vinden welke evenementen er precies gepland staan.

  Kenmerken
  Bij Dit komt een jong, gemixt publiek. Hippe tweeverdieners en jonge ouders, maar ook artistieke personen en echte Gooische vrouwen. 

  Sfeer
  Het is een grote zaak met een geheel eigen uitstraling. Trendy en tegelijkertijd gemoedelijk. Dit is gestyled ingericht, maar heeft een gezellig huiskamersfeertje waardoor je je er meteen thuis voelt.