EnglishNederlands

Eric Steenbergen Designwinkel
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden eric steenbergen
 • winkelen leeuwarden eric steenbergen
  Assortiment
  Ben je een fan van mooi design op het gebied van lifestyle? Dan is de designwinkel van Eric Steenbergen echt een adresje voor jou. Hier vind je namelijk hoogwaardige en tijdloze producten van bekende en minder bekende ontwerpers. Denk aan originele meubels en verlichting, trendy accessoires voor je badkamer en leuken maar ook mooie leren damestassen, fraaie horloges en leuk servies zoals Scandinavisch glaswerk.

  Kenmerken
  Er zijn maar weinig winkels met zo´n uitgebreid assortiment als deze winkel, in heel Friesland is er dan ook geen tweede te noemen. De winkel onderscheidt zich dan ook nadrukkelijk door het uitgebreide, verrassend uiteenlopende assortiment. De echte designfans, zowel jong als oud, weten dit adresje inmiddels al goed te vinden. De winkel trekt daarnaast ook veel passanten en toeristen.

  Sfeer
  Men streeft naar een open en eerlijke sfeer, en dat straalt de winkel (en natuurlijk het personeel) dan ook uit. De sfeer is gemoedelijk. Door de stijlvolle presentatie van de collectie kun je hier prettig winkelen en leuke ideeën opdoen voor je huis of een origineel cadeau. Het personeel is je graag van dienst bij je keuze en geeft je desgewenst graag deskundig advies.

  Bijzonderheden
  De Kleine Kerkstraat is een van die knusse winkelstraatjes waar wij zo dol op zijn. Je vindt hier leuke speciaalzaken met elk hun eigen unieke aanbod. De grote ‘standaard’ winkelketens zul je hier dan ook niet vinden. Het oude stadscentrum van Leeuwarden is sowieso prachtig en sfeervol. Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

  Merken
  Alessi, iittala, Stelton, Marimekko, Kartell, Fatboy, Menu, Blomus, Jacob Jensen, Mondaine, Reisenthel, Kosta Boda, Orrefors, Eva Solo, Royal VKB, Tivoli Audio, Geneva Sound System, Innovation, Mono, Artemide.