EnglishNederlands

Espressobar Tazzina
Amsterdam, Jordaan

 • winkelen amsterdam espressobar tazzina
 • winkelen amsterdam espressobar tazzina
  Menu
  Menukaart

  Assortiment
  Bij Espressobar Tazzina krijgt u een goed kopje koffie en een lekker broodje voor een scherpe prijs. Tazzina is al vanaf 08.00 uur 's ochtends geopend voor ontbijt, bestaande uit verse croissants, yoghurt en koffie. Bekend is het Tazzina-ontbijtje: koffie, croissant en yoghurt voor slechts €6,-. De koffie, dranken en de gerechten zijn Italiaans, van goede kwaliteit en met zorg klaar gemaakt. Alle producten zijn versproducten en dit is te proeven. Ook staat er een grote kast gevuld met Italiaanse lekkernijen, om mee naar huis te nemen of om cadeau te geven. Tevens hebben zij 3 soorten High Tea.

  Kenmerken
  Er komen diverse soorten gasten bij Tazzina. Buurtbewoners, passanten, toeristen, jonge moeders, vriendinnen en op de marktdagen (zaterdag en maandag) de mensen die de Noordermarkt bezoeken.'s Ochtends komen de mensen om te ontbijten of om een kopje koffie met taart te eten. 's Middags komen de gasten om te lunchen en in de namiddag om uit te rusten van een dag winkelen onder het genot van een thee en een stukje taart of chocoladefondue. Tazzina bevindt zich op de Brouwersgracht tegenover de Oranjebrug midden in de zo-bekende grachtengordel van Amsterdam. Het uitzicht is magnifiek, zelfs op regenachtige dagen blijft het een genot om naar buiten te kijken. De Napolitaanse koffie van het merk Kimbo is dé publiekstrekker en daarnaast zijn de taarten (de appeltaart en een keur aan andere kleine taartjes) erg geliefd.

  Sfeer
  Het is goed te merken dat het team van Tazzina met veel plezier in de zaak werkt. De uitstraling is (huiskamer) gezellig, maar ook zakelijk en professioneel. Er zijn glas-in-lood ramen, een authentieke trap en een onbewerkte bakstenen muur, die de zaak een geheel ander aanzicht geven dan men verwacht. Als de gast komt aanlopen via de Oranjebrug dan vallen de uitnodigende rode bankjes voor de deur als eerste op.

  Merken
  Koffie van Kimbo, thee van T’amore, taarten van Koek & Macaron (Jos van Velzen), chocolademelk (en chocoladefondue) van Eraclea.