EnglishNederlands
 • winkelen den haag eye d
 • winkelen den haag eye d
  Assortiment
  Eye-D heeft een wel zéér uitgebreide collectie monturen van heel veel verschillende ontwerpers. Het team is altijd opzoek naar bijzondere merken die eruit springen omdat ze prachtig gemaakt zijn of omdat ze zo mooi zijn. Aandacht voor detail dat is belangrijk. Naast prachtige monturen is er ook een spraakmakende collectie sieraden en horloges.

  Kenmerken
  Eye-D heeft een prachtige collectie zonnebrillen die niet alleen mooi zijn. De glazen doen ook wat ze moeten doen, namelijk je ogen beschermen tegen zonlicht en schadelijke UV-straling.

  Sfeer
  Eye-D wil iets toevoegen aan het bestaande aanbod. Bij Eye-D bent u altijd welkom om dit met eigen ogen te komen bekijken. Hier wordt ruim de tijd genomen om brillen aan u te presenteren en een montuur uit te zoeken dat past bij uw persoonlijkheid.

  Bijzonderheden
  Contactlenzen zijn er bij Eye-D in heel veel soorten. Eye-D heeft de ervaring en de specialisten in huis om u te adviseren. De concurrerende prijzen zijn, net als de lenzen, transparant. Dus geen ingewikkelde opbouw van prijzen, maar helder en overzichtelijk. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

  Merken
  Bikkemberg, Adidas, Alain Mikli, IC-Berlin, LA Eyeworks, Mosley Tribes, Orgreen, Oliver Peoples, Paul Smith en nog veel meer!