EnglishNederlands

FELIZ Collections
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch feliz collections
 • winkelen den bosch feliz collections
  Verkozen tot leukste winkel van Nederland 2008

  Je kunt hier terecht voor een mooie en uitgebreide collectie dameskleding van onder andere Scandinavische merken die zich kenmerken door kwaliteit, materiaal en pasvorm. Naast de Scandinavische merken verkoopt FELIZ Collections ook Duitse, Italiaanse en Nederlandse merken.

  Kenmerken
  FELIZ Collections is een exclusieve modewinkel voor de moderne vrouw. De samenstelling en diversiteit van de kleding zorgen ervoor dat iedereen hier een kledingstuk of zelfs een hele outfit kan vinden die bij haar passen. Bovendien blijft de steeds wisselende collectie je verrassen. Na een eerste bezoek kom je zeker terug.

  Sfeer
  De sfeer van de winkel is open, licht en zij heeft een modieuze en overzichtelijke uitstraling. Bij een bezoek beleef je een warm onthaal door een persoonlijke benadering en een warme sfeer. Een goede service staat hier hoog in het vaandel. De koffie en thee staan altijd voor je klaar.

  Bijzonderheden
  Voor de meeste merken heeft de winkel de exclusiviteit weten te verkrijgen voor de stad Den Bosch.

  Merken
  Anecdote, seventy, drykorn, style butler, Sibin/Linnebjerg, dL1961, kontatto, soft rebels, dante6, JC Sophie, Abro, Miccy's en FVH.