EnglishNederlands
 • winkelen den bosch fuente
 • winkelen den bosch fuente
 • winkelen den bosch fuente
 • winkelen den bosch fuente
 • winkelen den bosch fuente
  Assortiment
  Dameskleding in de maten 36 t/m 46, aangevuld met accessoires zoals shawls, hoeden, tassen en sieraden. Daarnaast heeft Fuente een speciaal aanbod voor bruidsmoeders en kleding voor feestelijke gelegenheden en bijzondere aandacht voor zakelijke kleding en vrijetijdskleding voor de zakelijke vrouw.

  Kenmerken
  Deze winkel biedt duidelijk tegenwicht aan de massamode van de grote winkelketens. Hier vind je kleding van exclusieve merken, een kledingaanbod dat je niet op elke straathoek tegenkomt. De collectie wisselt voortdurend en is aangepast aan de seizoenen. Indien gewenst staat het gekwalificeerde personeel je terzijde met advies. Door het ruime assortiment kun je er prachtige combinaties creëren en mochten er aanpassingen nodig zijn aan de kleding dan worden deze uitgevoerd door een ervaren coupeuse.

  Sfeer
  Het is vooral een knusse winkel waar je op je gemak rond kunt kijken, maar waar ook altijd iemand klaar staat om je te helpen als je dat op prijs stelt.

  Bijzonderheden
  Doordat eigenaresse Gerlinde van Wijk-Ekelmans volledig zelfstandig de inkoop doet, kan zij het kledingassortiment geheel afstemmen op haar eigen modegevoelens en op de wensen van haar klanten.

  Merken
  o.a. Joseph Ribkoff, Aventures des Toiles, Raffaello Rossi, Michèle Passport, Marie Mero en Studio Anneloes.