EnglishNederlands
 • winkelen breda gant store
 • winkelen breda gant store
  Assortiment
  De totale beleving van één topmerk komt samen in The Gant Store in Breda. Door de verschillende thema’s kan deze exclusieve herenmodezaak in alle kledingbehoeftes in het hoge segment voorzien. Dat betekent van sportief tot netjes, aangevuld met eye-wear, shoes, timecollectie én fragrance. Daar hoort natuurlijk de mogelijkheid tot het kosteloos vermaken van alle kleding bij.

  Kenmerken
  De continue wisselende kledingpresentatie zorgt ervoor dat de fashion van Gant altijd voldoet aan de laatste mode. Daarnaast is het vanwege het directe contact met de importeur en de overige Gant-stores altijd mogelijk alle maten meteen geleverd én nageleverd te krijgen. 

  Sfeer
  De warme, luxe uitstraling past perfect bij de lifestyle experience van Gant. Het vakkundig personeel zorgt er daarbij graag voor dat de klant in korte tijd en op een prettige manier een complete outfit realiseert. Overigens is deze exclusieve winkelstraat voor lifestyle prima met de auto bereikbaar.

  Achtergrond
  De behoefte van de consument aan one-brand shopping heeft The Gant Store doen groeien tot een topspeler in de markt voor het hogere segment. Gedegen klantadvies en een complete collectie hebben geleid tot de echte Gant-beleving die elke man eens zou moeten ervaren.