EnglishNederlands

Hall of Frame
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht hall of frame
 • winkelen utrecht hall of frame
  Assortiment
  Hall of Frame heeft een verrassend aanbod van optische brillen, zonnebrillen en vintage monturen en brillenglazen. Ook voor een oogmeting kun je hier terecht. De merken die je hier ziet zul je nergens anders vinden, het zijn vaak de wat kleinere, exclusieve merken. Geen brillen met opvallende logo’s; Hall of Frame heeft de stijlvolle exemplaren. En je krijgt er een persoonlijk en eerlijk advies. Wat staat nu echt goed bij je, wat past bij je? Bij Hall of Frame durven ze net een stapje verder te gaan en zijn ze door hun kunstzinnige, funky kijk een echte voorloper op de trends.

  Kenmerken
  Vintage is weer helemaal terug en dat is te merken, want de leuke collectie vintage brillen is erg populair. Daarnaast zijn de (zonne)brillen van Paul Frank erg gewild. Liefhebbers die ver buiten Utrecht wonen, komen speciaal naar Hall of Frame vanwege het aanbod van dit hippe merk. De winkel trekt een brede doelgroep aan; van modegevoelige twintigers tot stijlvolle zestigers. Iedereen met oog voor stijl zit bij Hall of Frame goed.

  Sfeer
  Hall of Frame heeft een eigen, unieke stijl. Vintage meubels zijn gecombineerd met hedendaagse details. Eigenlijk zijn de vintage brillen zelf net kleine objecten; ze passen perfect in het interieur. Hoewel de uitstraling van de winkel chique is, hangt er een gemoedelijke sfeer.

  Merken
  Paul Frank, Mykita, Marni, Tom Ford, Derome & Brenner, Cutler and Gross, Kilsgaard, Meima, Etnia Barcelona.