EnglishNederlands
 • winkelen heemstede heemels
 • winkelen heemstede heemels
 • winkelen heemstede heemels
 • winkelen heemstede heemels
 • winkelen heemstede heemels
  Assortiment
  Een damesmodezaak met, naast mooie modemerken, een grote verscheidenheid aan sieraden, shawls, riemen en vanaf de zomer zelfs schoenen en tassen. Verrassend is de enorme diversiteit aan merken die toch onderling goed op elkaar is afgestemd. Zowel het luchtige zomerjurkje als het goede pak voor de zakenvrouw is hier te koop. Erg in trek zijn o.a. de shawls van Beck Söndergaard, hippe sieraden van Ellen Beekmans, artikelen van Kyra & Ko, zijden blouses van Sack’s en het jassenmerk Ilse Jacobsen.

  Sfeer
  De combinatie van industriële elementen de fraaie houten vloer en het zachte kleurrijke tapijt bij de kleedkamers zorgt voor een warme en eigentijdse sfeer. Net als in het assortiment is het de verscheidenheid die wonderbaarlijk goed harmonieert. Een winkel voor hippe, trendy, chique en sportieve vrouwen. Werkelijk voor ieder wat wils.

  Bijzonderheden
  Opvallend zijn de fashion-avonden waarbij het, onder het genot van een hapje en een drankje, heel gezellig winkelen is. Een geslaagd uitje voor een vriendinnen-club. Ook de visagiste voor de make-up adviezen ontbreekt niet op zo’n avond.

  Merken
  La Fée Maraboutée, Kyra & Ko, Sack’s, Marc Aurel, Ana Alcazar, Mos Mosh, Cambio, Bridget the Label, Ilse Jacobsen, Wax, Whi?te, Graumann, Won Hundred, Minus, Beck Söndergaard, Erfurt, Fine Collection, Circle of Trust.