EnglishNederlands

Hill Design
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht hill design1
 • winkelen utrecht hill design1
  Assortiment
  In deze winkel vind je een bijzondere collectie op het gebied van verlichting. Het uitgebreide assortiment biedt diverse merken die exclusief door Hill Lichtstudio worden verkocht.

  Kenmerken
  Hill Lichtstudio biedt voor elk interieur en elke smaak de juiste verlichting. Je kunt hier terecht voor een enkele lamp, maar ook voor een compleet lichtplan voor je huis ben je hier aan het juiste adres. Het ruime assortiment biedt voor ieder wat wils en het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren bij je keuze.

  Sfeer
  De winkel heeft een moderne, maar tegelijkertijd relaxte uitstraling. Het ruime aanbod aan stijlen biedt de mogelijkheid een evenwichtige keuze te maken om met verlichting je huis de gewenste sfeer te geven.

  Bijzonderheden
  De winkel biedt ook de mogelijkheid om thuis lichtadvies te krijgen. Zo weet je zeker dat je lampkeuze perfect aansluit op je wensen en je interieur.

  Merken
  Delta licht, Artemide, Belux, Prandina, Metalarte, Toss-B, Vibia, FontanaArte, Ingo Mauer, Flos, Martineli, Oluce, Serien, Modular, Axo-light, Calani&Smith, Quasar, Designoluce, Terzani, Oligo, Radius, Murano-due, Cini&Nils, Kundalini, Anta, Luceplan, Lumina, Belux, Leucos, Molto luce, Quasar, Dab, Blux, Altlucealternative, Jacco Maris, Wortmeyer, Light Years, Sandeluce.