EnglishNederlands
 • winkelen den haag hotel sebel1
 • winkelen den haag hotel sebel1
  Kenmerken
  Dit vriendelijke, charmante, middelgrote stadshotel ligt in koninklijk Den Haag en is gevestigd in 3 prachtige, oude herenhuizen, waarvan één in een mooi Art Nouveau gebouw anno 1882, in een stijl die zich kenmerkt door de gestileerde, organische, vaak a-symmetrische vormen van ornamenten en arabesken. Hotel Sebel biedt u 33 comfortabele kamers met privé-badkamer. Tevens beschikt Hotel Sebel over een mooi ingerichte lounge/eetzaal waar u kunt ontspannen met een drankje of een lekker kopje, echte Fair Trade koffie. Aan de wand hangen litho's van de mooie plekjes van Den Haag van de bekende Haagse schilder Leo Wisselink. Ook heeft de lounge een supersnelle internetverbinding en is draadloos internet gratis beschikbaar in het hele hotel. Alle kamers zijn non-smoking. Een parkeerplaats kan voor u gereserveerd worden in de garage vlakbij het hotel. 

  Sfeer
  De sfeer in het hotel is prettig en het personeel is gastvrij en vriendelijk. De hygiëne staat voorop, het is er heerlijk schoon. Het hotel trekt veel vaste gasten, zowel nationaal als internationaal.

  Achtergrond
  Hotel Sebel bestaat nu al 30 jaar. Ruim 8 jaar geleden is het hotel overgenomen van de oude eigenaars en hierna uitgebreid en gerenoveerd. Voor de eigenaar, die zelf een achtergrond heeft in de hogere hotelschool, is het managen van een eigen hotel altijd een droom geweest.

  Bereikbaarheid
  Het hotel ligt aan het Prins Hendrikplein; precies tussen het centrum en de ambassadewijk in. Het is gemakkelijk bereikbaar met één van de trams die vlakbij het hotel stoppen (tram 3 of 17 en bus 24 vanaf centraal station). Zowel Scheveningen als Kijkduin zijn ook gemakkelijk te bereiken. In de nabije omgeving van het hotel vindt u leuke restaurants in alle prijscategoriëen. Als één van de weinige 3-sterren hotels staat Hotel Sebel genoteerd in de Michelin-gids van Den Haag.