EnglishNederlands

Hotel The Roosevelt
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg hotel the roosevelt
 • winkelen middelburg hotel the roosevelt
 • winkelen middelburg hotel the roosevelt
 • winkelen middelburg hotel the roosevelt
 • winkelen middelburg hotel the roosevelt
  Hotel
  Hotel The Roosevelt is een luxe boutique hotel in het centrum van Middelburg. Het is gebouwd op de Burg waar Middelburg zijn naam aan dankt. Het hotel heeft 28 kamers in Boutique-stijl, wat betekent dat iedere kamer anders is. Het interieur is voor iedere kamer speciaal ontworpen. Er zijn 23 boutique-kamers en 5 boutique-suites, waarvan de Presidentiële Suite de kroon spant. Verder is er hotelbar D'Oriënt en een prachtige binnentuin, een oase in het centrum van Middelburg. Aan de achterzijde van het hotel vindt u de grote hoteltuin. Hier kunt u heerlijk genieten van rust en rijkdom. Een oase in het centrum van Middelburg.

  Hotelbar en Lobby
  Als de zon net onder is en het licht bijzonder zacht en warm, is het tijd voor een glas wijn of wellicht een sprankelende champagne met luxe hapjes in hotelbar D'Oriënt. Hier vergeet je de tijd en voel je je vrij. De hotelbar is de ontmoetingsplek waar hotelgasten kunnen genieten van signature platters, bar food, oesters en andere leuke kleine gerechtjes. De lobby van Hotel The Roosevelt is een warme plek waar het bijzonder goed toeven is. Een unieke bar, een heerlijke zithoek met open haard, charmante zitjes, verleidelijke hoekjes. Warmte, sfeer en intimiteit. Er is een wijnbar, cocktailbar, champagnebar en een plek om kleine hapjes te eten van de kaart met kwalitatief hoogwaardige 'bites' uit alle windstreken, maar ook de Zeeuwse geneugten zoals oesters en kreukels ...  Zomers staan de deuren naar het terras open en kunt u overdag lekker genieten van de zon, maar ook 's avonds is het heerlijk vertoeven in de sfeervol verlichte hoteltuin. 

  Kamers
  Geen kamer is hetzelfde in Hotel The Rooseveld. Alle kamers zijn smaakvol en sfeervol ingericht en voorzien van alle luxe.  De Comfortkamers zijn sfeervol en zeer goed uitgerust. Prijzen vanaf € 81 tot € 159. De Superior Rooms zijn grote kamers. Sfeervol en zeer goed uitgerust. Prijzen vanaf € 98 tot € 184 De Duplex-suites maken uw verblijf tot een bijzondere ervaring. Deze suites bestaan namelijk uit twee verdiepingen. Prijzen vanaf € 134 tot € 199 De kamers zijn allemaal verschillend.  De Grand Deluxe Rooms maken hun naam meer dan waar. Grote kamers met een groot design-bad voor 2 personen in de kamers. Uiteraard met badjas en slippers. Prijzen vanaf € 139 tot € 224 De Roosevelt-suite is met recht een Presidential Suite. Wat dacht u bijvoorbeeld van de grootte, meer dan 55 m2, 8 meter hoog en als eyecatcher een hangende badkamer. Prijzen vanaf € 224 tot € 324 Sommige kamers hebben een zicht over de stad, anderen op het beroemde Abdijcomplex of op de hoteltuin.

  Check-in & Check-out
  Als u via deze site boekt heeft u altijd de beste prijs!

  Bijzonderheden
  Het hotel biedt overdekte parkeerplaatsen in de bewaakte parkeergarage op korte afstand van het hotel.