EnglishNederlands

Hugo van Leeuwen
Laren (NH), Centrum

 • winkelen laren hugo van leeuwen
 • winkelen laren hugo van leeuwen
 • winkelen laren hugo van leeuwen
 • winkelen laren hugo van leeuwen
 • winkelen laren hugo van leeuwen
  Assortiment
  Deze optiekzaak pakt het anders aan dan de standaardzaken die je veelal tegenkomt. Niet alleen in uitstraling, maar zeker ook in assortiment. De collectie van deze opticien bestaat namelijk uit luxe brillen en zonnebrillen van topmerken als Chrome Hearts, Matsuda, Sama, Oliverpeoples. Zoals ze zelf zeggen: natuurlijk moet je er goed mee kunnen zien, maar ermee gezien worden is minstens zo belangrijk!

  Kenmerken
  Persoonlijke aandacht is hier een must. De medewerkers zullen altijd een montuur proberen te vinden die bij jou past en liever je persoonlijkheid zelfs nog versterkt. Je zal hier niet gauw rekken aan de muur zien, de exemplaren liggen juist grotendeels netjes opgeboren. Dit concept trekt daarom veelal publiek uit een wat hoger segment die op zoek is naar een kwaliteitsbril en daarbij graag persoonlijk, professioneel advies krijgt. Met name de brillen van het Amerikaanse luxemerk Chrome Hearts zijn populair onder deze doelgroep.

  Sfeer
  Niet alleen de winkel is chic en trendy, de omgeving is dat zeker ook. De winkel ligt in hartje Gooi en vormt daardoor de ideale basis voor een combidagje shoppen en sightseeing 'de luxe'.

  Merken
  Chrome Hearts, Matsuda, Sama, Oliverpeoples, Dita, Tods, Theo, Lindberg, Mykita, Alain Mikli, Marma, Viktor&Rolf, Super en horloges van Philip Stein.