EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom instyle herenmode
 • winkelen bergen op zoom instyle herenmode
 • winkelen bergen op zoom instyle herenmode
 • winkelen bergen op zoom instyle herenmode
 • winkelen bergen op zoom instyle herenmode
  Assortiment
  Instyle is het perfecte adresje voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe kleding. Casual kleding nodig, een perfect passend stijlvol pak voor op kantoor (al dan niet op maat gemaakt) of een mooie outfit voor een bijzondere gelegenheid? Loop gewoon eens binnen en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod en de verschillende merken. Fijn is dat je hier ook kunt slagen voor schoenen, tassen en zelfs boeken. Een prima adresje dus ook voor de zelfbewuste man die zich graag goed verzorgt en er graag goed bij wil lopen.

  Kenmerken
  Van welke stijl je ook houdt: je kleding moet goed en lekker zitten, prettig voelen en natuurlijk perfect bij je passen. Dankzij de eigen inkoop vind je hier een collectie herenkleding die je niet snel in een andere winkel tegenkomt. Heb je hulp nodig welke stijl of welke maat goed bij je past, dan geven ze je graag een goed en eerlijk kledingadvies. En: je kunt zelfs je pakken en shirts op maat laten maken, zodat deze helemaal naar jouw wens zijn en natuurlijk perfect passen.

  Sfeer
  De inrichting is warm, een beetje stoer en huiselijk. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, en je wordt prettig geholpen.

  Straat
  De Fortuinstraat is een leuke winkelstraat met een goede sfeer dankzij de oude panden en de mooie bestrating. Het is een voetgangersgebied en vooral de afwisseling van de winkels, met name het grote aantal kleine zelfstandigen maakt dit een fijne winkelstraat.

  Bijzonderheden
  Wil je een pak of shirt op maat laten maken, neem dan vooraf even contact op. Dan houden ze rekening met je komst en hebben ze alle tijd voor jou. Ook je trouwkostuum kun je hier overigens helemaal naar jouw wensen laten maken.

  Merken
  Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Circle of Gentlemen, Cast iron, Denham, Hans Ubbink, Fortezza, Drykorn.