EnglishNederlands

ISIS Antiquariaat
Groningen, Folkingestraat

 • winkelen groningen isis
 • winkelen groningen isis
  Assortiment
  Liefhebbers van tweedehands en antiquarische boeken zijn bij Antiquariaat Isis aan het juiste adres. In deze middelgrote zaak vind je een verrassend groot aanbod. De specialiteit is filosofie, dus zoek je iets speciaals op dit gebied? Kom dan zeker langs om de grote collectie boeken uitgebreid te bekijken. Wie weet doe je hier een bijzondere vondst of vind je hier eindelijk dat ene boek waar je al lang naar op zoek was!

  Kenmerken
  Antiquariaat Isis is een algemeen antiquariaat met een grote diversiteit, en tevens absoluut een specialist op het gebied van filosofie. Het is dan ook het antiquariaat met het grootste aanbod op dit gebied in Nederland. De winkel trekt een grote diversiteit aan liefhebbers: verzamelaars, wetenschappers en studenten.

  Sfeer
  De sfeer bij Antiquariaat Isis is intiem en persoonlijk. De eigenaars hebben veel verstand van hun vakgebied, en met name over hun specialiteit: alle mogelijke boeken over filosofie.

  Bijzonderheden
  Kijk op de website voor meer informatie. Antiquariaat Isis geeft twee keer per jaar (in april en oktober) een gedrukte catalogus filosofie uit. Deze is op aanvraag verkrijgbaar. Men is bovendien lid van de Nederlandse Vereniging van Antiquaren (NVvA).